Krypto och andra investeringar

Tanken har dykt upp att starta en webbshop och sälja produkter inom värdepapper och krypto. Målgruppen är privatpersoner som vill få ut mer avkastning av sitt kapital. Produkter kommer vara baskurser inom aktier och fonder som jag spelar in på video, månatliga utskick med månadens råd kring köp/sälj av värdepapper och krypto samt förvaltningstjänst där jag tar en procentandel av vinsten som genereras av min förvaltning av kapital.

Just nu är det stor hype kring aktier och krypto och det är lätt att hamna snett i sina investeringar om man enbart följer råd från sociala medier.

Är du nyfiken på en enkel integration mot VAN-leverantörer? Då kan du läsa mer om detta och lära dig hur din verksamhet kan effektivisera verksamheten genom integrering av flera delsystem.

Digitala valutor är nog här för att stanna, men det krävs mer regler, lagar och bättre säkerhet innan en stor andel av människor vågar satsa på detta. Redan nu försöker flera länder utveckla egna digitala valutor. Kina är ett exempel på länder som kommit långt med utvecklingen av digitala valutor.

En enkel integration mot VAN-leverantörer kan underlätta för ditt företag.

Vilken eller vilka kryptovalutor kommer bli stora och vilka kommer försvinna? Just nu är det svårt att göra förutsägelser kring kryptomarknaden då den är i ett tidigt skede och det finns tusentals olika krypto att välja mellan. Många kryptovalutor är bara skapade på skoj och för att utvecklaren/ teamet bakom ska tjäna pengar på sitt projekt. Läs på noggrant innan du gör investeringar i krypto och värdepapper. Vill du vara mer försiktig kan fonder med många innehav vara ett alternativ. Guld är ett alternativ om du tror att det kommer bli bistrare tider i ekonomin.

Vill du lära dig mer om aktier, fonder och värdepapper så finns det mycket att hitta med en enkel Googling.